Samarbetspartners

Som enmansföretagare är det extra viktigt att omge sig med ett nätverk av kompetenta företagskollegor som jag kan samarbeta med när mina kunder har behov av specialistkunskaper som jag själv inte besitter.

Bl.a. samarbetar jag med dessa företag:

Behöver man hjälp med hantering av löner har jag ett samarbete med Helena Persson på Rätt Lön. Utöver löner med allt vad det innebär är Helena även en fena på att hantera lönesystem och anpassa det efter kundens behov.

Det digitala verktyget Wellbefy, med VD Sandra Jönsson, erbjuder dels möjligheten till pulsmätningar för att checka av medarbetarnas hälsa, välmående och engagemang, men kan även användas till andra typer av mätningar som t.ex. klassiska medarbetarundersökningar.

När man vill erbjuda medarbetarna föreläsningar inom stress, utmattningssyndrom eller psykisk ohälsa då ska man vända sig till Malin Jensen på Human Insikt. Inom dessa områden har Malin många års erfarenhet och det hon inte vet om detta är inte värt att veta. Malin erbjuder även kurser i trädgårdsterapi och skogsbad.

Smart Break är ett finskt varumärke som ingår i det finska bolaget Oy Raisoft Ltd. Detta är ett mycket smart digitalt verktyg som erbjuder pausgymnastik med en twist till framför allt stillasittande medarbetare. Så vill man öka både hälsan och engagemanget på företaget är detta ett annorlunda och roligt sätt att göra det på.

Vid rekrytering samarbetar vi med det Stockholmsbaserade rekryteringsföretaget BeProud AB med Lotta Vikström vid rodret. Lotta jobbar framför allt med rekrytering i Stockholm med omnjed och BeProud Syd har framför allt Skåne och Halland som sitt område. Det som utmärker BeProuds rekryteringsmodell är:

  • Vi ser till människan bakom CV’t
  • Vi värderar fysiska möten med både uppdragsgivare och kandidater högt
  • Vi tror på att ärlighet och transparens varar längst
  • Vi använder oss inte av tester
  • Vi tycker det är viktigt med återkoppling under hela rekryteringsprocessen
  • Vi har nöjd-kund-garanti